Alupanel - Dibond - Alucobond - Rofapanel

ROFAPANEL, ALUPANEL, DIBOND, ALUCOBOND zijn merknamen voor sandwichplaten (composiet platen) welke leverbaar zijn in het wit in 2, 3 en 4mm dikte, overige kleuren in 3mm dikte. Het materiaal bestaat uit een ca 0,3mm aluminium boven en onderlaag met daartussen een zwarte kunststoflaag. Het is licht, sterk, weerbestendig en goed te frezen of te boren. Het is echter slechter te graveren, daarom wordt het materiaal gebruikt om er fullcolour prints met teksten en/of logo's op te plakken ipv te graveren.

Wordt vaak gebruikt voor bewegwijzering, reclamebord voor bedrijven, rondom een voetbalveld, of om er losse gevelletters van te maken.

De basisplaat is in verschillende kleuren leverbaar, wit is de standaard maar het kan ook bv in koper-, goud-, of brons- of RVS kleurig en de standaard kleuren zwart, rood, groen, blauw en geel.

Graveertechniek Nederland
Granaatstraat 24
7554 TR Hengelo (ov)

074 - 245 50 50
info@graveertechniek.nl
www.graveertechniek.nl
Draai je scherm voor een betere weergave

U gebruikt een oude browser die niet meer wordt ondersteund. Hierdoor kunnen onderdelen op de website niet goed werken. Wij adviseren Google Chrome voor de optimale gebruikerservaring.